Werken bij De Jager Financieel

Werken bij De Jager

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je een andere draai geven aan je carrière? Wij zoeken betrokken mensen die van aanpakken houden. Op elk niveau kunnen wij volop uitdagingen bieden (en blijven bieden). Wij geloven in groei, ontwikkeling en kennisopbouw. We zorgen goed voor onze medewerkers. Heb jij een ondernemende geest en aantoonbare skills op financieel gebied? Zo ja, super, dan zien we je bericht graag tegemoet!

Vacatures

Open sollicitaties

Wil je graag bij ons komen werken, maar staat er geen passende vacature tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie via de mail. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Info@dejagerfinancieel.nl0517-430135

Wij zijn wij?

Bij De Jager Financieel zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Wij zorgen ervoor dat de klant over de juiste cijfers beschikt en kijken samen naar de toekomst. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn met korte lijnen en een informele sfeer, zijn wij professioneel. We zijn collegiaal, ontwikkelen ons continu en hebben veel vrijheid. Onze cliënten en medewerkers komen uit de regio Friesland, waardoor we dicht bij huis werken en niet in de file staan. Het team bestaat uit zo’n 10 financiële specialisten op hun eigen gebied. Allemaal mensen met een groot hart voor het vak, interesse in IT en de drive om een significante bijdrage te leveren aan de groei van “onze” ondernemers.

Degelijkheid is onze belangrijkste toetssteen. Die lijkt goed te werken: vrijwel al onze nieuwe klanten melden zich op aanraden van onze bestaande clientèle. Daar zijn we waanzinnig trots op. Deze motor draait zo goed, dat we graag snel nieuwe teamleden verwelkomen.

Erik: "Onze langdurige relatie met de klant zorgt voor veel vertrouwen en geeft ons de mogelijkheid sturing te geven aan de (financiële) toekomst van die bedrijven en personen"

Trijnie: "Bij ons op kantoor heerst een prettige sfeer en staan de klanten op de eerste plaats. Onze diensten worden gewaardeerd!"

Feike: "Het mooie van het werk is de verantwoordelijkheid voor een aantal vaste klanten en de contacten hiermee."

Maak kennis met ons team

Een mooie plek in het centrum van Harlingen

Accountant Sneek