Over ons

Over ons

De Jager Financieel is sinds de oprichting in 1997 uitgegroeid tot een deskundige organisatie. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen. Graag zetten wij een paar extra stappen voor het succes van onze klanten. Daarom is het bij ons vanzelfsprekend dat je kan rekenen op een hechte vertrouwensrelatie, persoonlijke betrokkenheid en kennis van zaken.

Filosofie

Onze filosofie is dat wij ondernemer zijn met de ondernemer. Daarbij vinden wij het zeer belangrijk dat jij als ondernemer constant op de hoogte wordt gehouden. Door onze online boekhouding systemen heb je altijd inzicht in de huidige financiële prestaties van jouw onderneming. Hierbij maken wij optimaal gebruik van de huidige automatiseringsmogelijkheden. Ook geven we per maand, kwartaal, of per jaar rapportages met analyses. Afhankelijk van wat jouw informatiebehoefte is. Want wij begrijpen dat niets vervelender is dan achterlopen met cijfers. Alsof je geblinddoekt moet lopen. Door deze slimme oplossingen te gebruiken geven we je een actueel en duidelijk inzicht in de financiële situatie. Dat geeft een gerust gevoel, zodat jij je volledige kan richten op jouw onderneming.

Persoonlijke benadering

Kenmerkend is onze persoonlijke benadering. Door onze compacte omvang en platte structuur kennen wij onze klanten persoonlijk. We houden de lijnen kort en bouwen een vertrouwensrelatie op. Wij willen weten wat er bij onze klanten speelt, zodat we proactief op de uitdagingen van de toekomst kunnen inspelen. Met onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Team

Het team van De Jager Financieel bestaat uit zeer ervaren tot jonge medewerkers. Allen met een hoog niveau aan kennis. Wij vinden de opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom maken we hiervoor jaarlijks tijd en budget voor vrij. Dit merken onze klanten. Vanwege onze hoge betrokkenheid en het kennisniveau van ons personeel heeft het kantoor altijd weinig reclame hoeven te maken. Door de tevredenheid van de klanten werd de groei gerealiseerd door mond-tot-mond reclame.

Historie

De Jager Financieel BV is in 1997 opgericht door Roelof de Jager FFP. Vanuit zijn ruime ervaring in de financiële wereld, zowel nationaal als internationaal, wist De Jager Financieel BV zich direct als een kwalitatief kantoor te profileren.

We zijn altijd gevestigd geweest in Friesland. Zo zijn we begonnen met de Jager Accountancy BV in Sneek. Deze vestiging in Sneek was gehuisvest in een monumentaal pand tegenover de Waterpoort. Om de relaties nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we in 2000 de vestiging in Harlingen geopend. Vanuit een beeldbepalend pand met uitzicht over de Harlinger Haven werden werkzaamheden verricht voor onze klanten in Harlingen en op de Waddeneilanden. Vanaf 1 januari 2007 zijn beide vestigingen uit Friesland samengevoegd in één ruim en monumentaal pand. Per 1 januari 2019 heet het kantoor De Jager Financieel BV. Het team van De Jager Financieel werkt gezamenlijk vanuit het voormalige postkantoor aan de Grote Bredeplaats 6, 8861 BB te Harlingen.

Mariska Mier

Wij zijn altijd opzoek naar talent

Accountant Sneek