Jaarwerk ondernemer

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn ondernemer met de ondernemer en nemen alleen genoegen met het beste resultaat, daar kan je op rekenen.

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.”

Financieel jaarverslag opstellen

Je jaarverslag en / of winstaangifte maakt je financiële positie duidelijk. Dit zal geen verassing zijn, aangezien je door de online administratie en rapportages al op de hoogte bent van jouw financiële prestaties. Toch is het een goed moment om te bekijken waar je staat en waar je het aankomende jaar naartoe wilt groeien. Aangezien we begrijpen dat je hier niet lang op wilt wachten. Verzorgen we de jaarrekening snel en makkelijk leesbaar.

Deskundig blik met oog voor de toekomst

Wij bekijken de cijfers en analyseren de financiële prestaties. Door onze jarenlange ervaring zien wij snel welke zaken er nog extra aandacht nodig hebben en welke zaken je anders kan aanpakken. Dit bespreken we met je. Zodat jij goed onderbouwd keuzes kan maken voor de toekomst.

Mogen we persoonlijk worden?

Dat is namelijk wel een voorwaarde om samen te werken. Ondanks dat we de nieuwste online tools gebruiken en vooroplopen in automatisering van de processen houden we erg van persoonlijk contact. Ons team wil onze klanten goed leren kennen om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Roelie Sannes

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 

 

“Volgens mij doen ze de boekhouding erg goed.”

 

 

“Ze hebben altijd oplossingen voor onze problemen.”

 

 

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur, of andere vragen? Wij staan je graag te woord!