Bedrijfskundig advies

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn ondernemer met de ondernemer en nemen alleen genoegen met het beste resultaat, daar kan je op rekenen.

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.”

Advies op basis van cijfers

Goed onderbouwde keuzes zijn van belang voor het succes van jouw bedrijf. Juist door gebruik te maken van de financiële gegevens kun je beter keuzes maken voor de toekomst. Graag helpen we je hierbij. Op basis van je eigen cijfers signaleren we kansen en verbeterpunten. Zo begeleiden we je met het maken van moeilijke keuzes.

Strategische keuzes

Start je net met je onderneming en heb je hulp nodig met een ondernemingsplan? Of ben je een doorgewinterde ondernemer en wil je een prognose? Wij helpen je verder met het beantwoorden van jouw ondernemingsvragen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis over de markt in Friesland. Zo helpen we jou met deskundig advies om strategische keuzes te maken voor de toekomt.

Ondersteuning en klankbord

Ondernemen doe je niet alleen, maar doe je samen. Vinden onze financiële specialisten. Wanneer je bijvoorbeeld vragen over het uitbesteden van zaken hebt of over het aannemen van personeel en het behalen van doelstellingen, dan staan wij voor je klaar. Zo brengen we samen met jou, jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Mogen we persoonlijk worden?

Dat is namelijk wel een voorwaarde om samen te werken. Ondanks dat we de nieuwste online tools gebruiken en vooroplopen in automatisering van de processen houden we erg van persoonlijk contact. Ons team wil onze klanten goed leren kennen om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Feike Jagersma

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 “Ze zijn geïnteresseerd in ons bedrijf en denken goed mee.”

“De medewerkers van De Jager zijn aardig en behulpzaam.”

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur, of andere vragen? Wij staan je graag te woord!