Fiscaal en financieel advies

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn ondernemer met de ondernemer en nemen alleen genoegen met het beste resultaat, daar kan je op rekenen.

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.”

Fiscale kansen

Veel ondernemers zien de fiscale wetgeving eerder als een last dan een kans. Iedereen moet immers belastingen betalen, dat kunnen wij ook niet veranderen. Wel kunnen wij jouw aangifte optimaliseren en je advies geven over de mogelijke fiscale keuzes die ervoor zorgen dat je niet te veel betaald. We zorgen voor fiscale oplossingen op maat, door het blijven structureren van de fiscale positie van jouw onderneming. Zo veranderen we deze last tot een kans en helpen we jou en jouw bedrijf om gezond te groeien.

Financieel advies

Elke onderneming die een groei of verandering doormaakt, wordt geconfronteerd met belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Bijvoorbeeld wanneer je kan investeren in een uitbereiding, en of het nodig is om de processen te optimaliseren. De Jager Financieel maakt het inzichtelijk. Door ons team financiële specialisten kunnen wij je van de adviezen voorzien om de juiste keuzes te maken.

Naast financieel advies voor ondernemingen geven wij ook persoonlijk financieel advies. Vragen over je uitgavenpatroon, de opbouw van je vermogen en je pensioen worden beantwoord. Via dit financieel plan heb je weer inzicht in het vermogen en inkomen dat je hebt en wat je nodig hebt om je wensen voor de toekomst te realiseren.

Proactief bij veranderingen

Onze adviezen gaan verder dan alleen cijfers. We zijn nieuwsgierig naar wat er speelt en wat de plannen voor de toekomst zijn. Dit levert nuttige informatie op voor een beter advies. Aangezien een onderneming altijd in beweging is, is het van belang dat de fiscale structuur meebeweegt. Onze specialisten signaleren veranderingen en denken vooruit over de perfecte structuur.

Ingewikkelde plannen

Hoe ingewikkelder de plannen, hoe groter de uitdaging. De specialisten van de Jager Financieel houden ervan om complexe vraagstukken op te lossen. Ons team is betrokken en gaat voor optimaal resultaat. Met als doel: Jouw bedrijf nog succesvoller maken!

Mogen we persoonlijk worden?

Dat is namelijk wel een voorwaarde om samen te werken. Ondanks dat we de nieuwste online tools gebruiken en vooroplopen in automatisering van de processen houden we erg van persoonlijk contact. Ons team wil onze klanten goed leren kennen om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Mariska Mier

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 

“Als ik iets moet weten dan staan ze meteen voor me klaar.”

 

“Ze hebben altijd oplossingen voor onze problemen.”

 

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

 

“De medewerkers van De Jager zijn aardig en behulpzaam.”

 

 “Ze zijn geïnteresseerd in ons bedrijf en denken goed mee.”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur, of andere vragen? Wij staan je graag te woord!