Salaris administratie
& HR-advies

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn ondernemer met de ondernemer en nemen alleen genoegen met het beste resultaat, daar kan je op rekenen.

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.”

Salarisadministratie

Vertrouwen is de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het op tijd betalen van het salaris is daar een simpel, maar belangrijk voorbeeld van. Deze tijdrovende taak vraagt om zorgvuldigheid en stiptheid. Daarom is het uitbesteden van de salarisadministratie voor veel ondernemers een geruststellende gedachte. De Jager Financieel heeft de kennis en automatisering om dit proces snel en efficiënt van je over te nemen. We voelen ons als jouw partner verantwoordelijk voor het netjes en nauwkeurig aanleveren van de betaalbestanden, zodat jij jouw personeel elke maand keurig op tijd kunt betalen. Uiteraard verzorgen wij ook de juiste aangiften en meldingen bij de daartoe aangewezen instanties, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt.

Overal en altijd inzicht

Met onze administratiesystemen zorgen we dat jij als klant altijd en overal inzicht hebt in jouw financiële gegevens. Je kan hier op je gemak doorheen bladeren en als je vragen hebt, dan helpen we je daar graag mee. De server waarop jouw gegevens worden verwerkt staat op ons kantoor in Harlingen. Deze server is uitermate beveiligd op verschillende niveaus en stelt in staat loonstroken in te zien en mutaties door te geven. Zo heb je altijd en overal een duidelijk en helder overzicht van jouw salarisadministratie, wáár je ook bent.

Optimaal HR op alle fronten

Wij doen meer dan alleen Salarisadministratie. Veel liever maken we ondernemingen nog gezonder en overzichtelijker. Wij doen dit op alle fronten, zoals: Verlof, contractverlenging, ziekteverzuim en ontslagzaken. Door de personele processen scherp in de gaten te houden helpen we jou bij het ontwikkelen en in stand houden van een optimaal personeelsbezetting. We assisteren bij het interpreteren en ontwikkelen van arbeidsovereenkomsten. Én houden je proactief op de hoogte van de laatste wijzigingen.

Mogen we persoonlijk worden?

Dat is namelijk wel een voorwaarde om samen te werken. Ondanks dat we de nieuwste online tools gebruiken en vooroplopen in automatisering van de processen houden we erg van persoonlijk contact. Ons team wil onze klanten goed leren kennen om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Trijnie Veninga

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 

“De medewerkers van De Jager zijn aardig en behulpzaam.”

 

“Volgens mij doen ze de boekhouding erg goed.”

 

“Ze hebben altijd oplossingen voor onze problemen.”

 

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

 

“De kwaliteit en met name de snelheid van de loonadministratie is goed.”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur, of andere vragen? Wij staan je graag te woord!