Bedrijfsopvolging
& bedrijfsovername

Tijd voor de volgende fase

Hoeveel is mijn bedrijf eigenlijk waard? Trek ik me helemaal terug of wordt het een fusie? Wat doe ik met de aandelen? Er zijn veel dingen waar je goed over na moet denken. Wij helpen je om dit proces soepel te laten verlopen.

“We zitten hier op Terschelling en ze komen hier ook persoonlijk langs, dat vind ik een zeer goede service.”

Alles wat jou helpt om verder te groeien

Financieel en fiscaal advies

Financieel en fiscaal advies is ons vak. We zijn én blijven op de hoogte van de meest actuele wetgeving. Zo zorgen wij dat je maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden die de wet biedt.

Bedrijfsopvolging

Een bedrijfsoverdracht is vaak een complex traject. Dit geldt ook wanneer je wordt opgevolgd door één of meerdere van jouw kinderen. De Jager Financieel beschikt over alle benodigde expertise om uw bedrijfsopvolging te begeleiden.

Herstructurering

Een splitsing, fusie, of de oprichting van een aparte onroerend goed BV. Jij en jouw onderneming zijn continu in beweging. Een perfect passende ondernemingsstructuur is cruciaal. Met jouw wensen als uitgangspunt maken wij de herstructurering een succes.

Bedrijf verkopen

Het verkopen van het eigen bedrijf is een ingrijpende beslissing voor veel ondernemers. Een optimale juridische en fiscale structuur is essentieel voor een soepel verloop naar de opvolger of externe koper van het bedrijf. Wij helpen je over het gehele proces.

Bedrijfsovername

De koop van een bedrijf is een intensief proces. Een groot struikelblok bij de koop van een onderneming is de waardebepaling. De hulp van een deskundige is daarbij zeer belangrijk.

Feike Jagersma

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

We zijn trots op wat onze klanten zeggen


“Ze denken mee met ons bedrijf en dat is sterk.”


“De medewerkers van De Jager Financieel zijn aardig en behulpzaam.”


“Het belastingadvies is erg to the point”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur of andere vragen? Wij staan je graag te woord!