Financiële Administratie

Waarom kies je voor ons?

Wij zijn ondernemer met de ondernemer en nemen alleen genoegen met het beste resultaat, daar kan je op rekenen.

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.”

Volledig uitbesteden of ondersteuning

Wil je je boekhouding zelf doen? Of wil je het liefst alles uitbesteden? Wat je voorkeur ook is, wij helpen je graag om jouw administratieve zorgen te laten verdwijnen. Als team zetten we daarbij graag een paar extra stappen voor het succes van onze klanten. Door onze jarenlange ervaring doen we de boekhouding zeer nauwkeurig. We zorgen ervoor dat jouw financiële administratie probleemloos verloopt. Als je administratie op orde is geeft dat rust. En de informatie die je uit de financiële administratie haalt stelt je in staat beter beslissingen voor de toekomst te nemen. Bij ons is je boekhouding in deskundige handen.

Overal en altijd inzicht

Onze filosofie is dat wij ondernemer zijn met de ondernemer. Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij als ondernemer altijd inzicht hebt en constant op de hoogte wordt gehouden over de actuele financiële stand van zaken. Daarom maken wij gebruik van de online boekhouding en automatiseringsmogelijkheden. We beheren onze eigen servers waarop de gegevens worden verwerkt in Harlingen, dit systeem is uitermate beveiligd op verschillende niveaus. Door gebruik te maken van dit systeem kunnen we snel financiële gegevens verwerken met een zeer hoge nauwkeurigheid. Vervolgens kan je vanaf jouw eigen computer heldere en beknopte financiële overzichten bekijken. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd en overal inzicht hebt in jouw actuele financiële prestaties.

Geen verrassingen

We analyseren de financiële data en bespreken dit met je, zodat je kan bijsturen waar nodig is. Je ontvangt deze rapportages per maand, kwartaal of jaar. Afhankelijk van wat jouw informatiebehoefte is. Dat geeft een gerust gevoel, zodat jij je volledig kan richten op jouw bedrijf.

Mogen we persoonlijk worden?

Dat is namelijk wel een voorwaarde om samen te werken. Ondanks dat we de nieuwste online tools gebruiken en vooroplopen in automatisering van de processen houden we erg van persoonlijk contact. Ons team wil onze klanten goed leren kennen om een hechte vertrouwensrelatie op te bouwen. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen wij écht het verschil maken in het succes van ondernemers. Zo maken we van cijfers mensenwerk.

Erik Hamstra

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 

“De medewerkers van De Jager zijn aardig en behulpzaam.”

 

“Volgens mij doen ze de boekhouding erg goed.”

 

“Ze hebben altijd oplossingen voor onze problemen.”

 

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

Waar kunnen wij je mee helpen?

Tijd voor een goed gesprek, opzoek naar een nieuwe administrateur, of andere vragen? Wij staan je graag te woord!