Administratiekantoor Sneek

Door 60 respondenten – SRA klanttevredenheidsonderzoek

“Het contact is erg goed. Ze komen zelfs persoonlijk bij ons langs.” – Ondernemer Terschelling

5/5

Klaar voor de groei?

Ondernemers zijn goed in ondernemen. Het inrichten van een optimaal financiële organisatie? Dat is echt een ander vak, maar wel essentieel voor een gezonde groei van jouw bedrijf. Maak kennis met De Jager Financieel. Een team van betrokken doeners, die jouw financiële huishouding inrichten en optimaliseren. Door onze jarenlange ervaring zien wij snel waar de kansen en mogelijkheden liggen binnen jouw onderneming. Dat geeft een gerust gevoel, zodat jij je volledig kan richten op jouw bedrijf.

administratiekantoor Sneek

Start onderneming

De start van jouw eigen onderneming. Een grote stap. Belangrijke keuzes die van invloed zijn op het verdere succes van jouw onderneming.

Administratiekantoor Sneek

Groeien

Als doorgewinterde ondernemer ben je continu aan het doorgroeien. Krijg hulp van cijfers en kennis om weer tot de volgende fase te komen.

Administratiekantoor sneek

Bedrijfsopvolging

Is het tijd voor het verkopen van jouw bedrijf? Of wil je een bedrijf kopen? Bij een succesvolle bedrijfsopvolging komen vele zaken kijken.

In regio administratiekantoor Sneek

Ben je op zoek naar een administratiekantoor of boekhouder in Sneek of omgeving? Stop dan met zoeken. Bij De Jager Financieel uit Harlingen vind je moderne boekhouders en adviseurs die je service verlenen zoals dat hoort. Een scherp tarief met hoge kwaliteit dienstverlening. Hoe wij dat kunnen bieden? Door het grootste gedeelte van de administratie te automatiseren.

Met onze administratiesystemen zorgen we dat jij als klant altijd en overal inzicht hebt in jouw financiële gegevens. Je kan hier op je gemak doorheen bladeren en als je vragen hebt, dan helpen we je daar graag mee. Wij doen meer dan alleen de boekhouding. Veel liever maken we ondernemingen nog gezonder en overzichtelijker. Bijvoorbeeld met onze financiële adviezen helpen we ondernemers uit de regio Sneek. We zijn nieuwsgierig naar wat er speelt en wat de plannen voor de toekomst zijn. Doordat onze adviezen verder gaan dan alleen cijfers krijgen we nuttige informatie voor een beter advies. Ons team is betrokken en gaat voor optimaal resultaat. Met als doel: Jouw bedrijf nog succesvoller maken!

Waarom kiezen voor onze boekhouder Sneek

boekhouder sneek

Betrokken doeners

Wij denken niet alleen mee, wij denken vooruit. Met heldere en constructieve communicatie helpen we je met de vragen die bij je spelen.

administratiekantoor Sneek

Hoog kennisniveau

Al meer dan 20 jaar actief in de regio. Door onze jarenlange ervaring, kan je rekenen op een steengoede financiële huishouding en advies.
Boekhouder sneek

Slimme oplossingen

Innovatieve en slimme automatisering oplossingen waardoor jij kunt blijven doen waar je goed in bent.

Ik zoek een betaalbare boekhouder Sneek – boekhouder of accountant

Vraag je eerst af of je een boekhouder nodig hebt of dat je toch meer profijt zal halen uit een accountant. Weet je niet precies wat het verschil is? Dan leggen we dat graag even uit.

Er is maar een klein verschil tussen een boekhouder en een accountant. Voor het grootste deel van alle ondernemers uit Sneek kunnen beide worden ingezet. Een accountant is pas echt nodig zodra een bedrijf meer dan 8 miljoen euro omzet op jaarbasis en een specifieke accountantsverklaring nodig heeft. Een boekhouder is een vrij beroep, en een account een beschermd beroep. Iedereen mag zich in principe boekhouder noemen. Daarom weet je niet altijd of de kwaliteit van een boekhouder goed is.

 

Administratiekantoor Sneek met de kwaliteit van een accountant

“Dit is accountancy nieuwe stijl”

Afgelopen jaar zijn wij van een accountancykantoor overgegaan naar een administratiekantoor. Aangezien wij ondernemers nog beter van dienst willen zijn zonder de restricties die er binnen de accountancy organisaties zijn. Dit houdt in dat wij het niveau, opleiding en de kwaliteit van een accountancy organisatie hebben, én dat wij onze diensten volledig ten behoeve van de ondernemer kunnen inzetten. Voor de meeste Zelfstandigen en MKB-ers maakt het namelijk nauwelijks verschil of je een boekhouder of accountant uit Sneek inhuurt, op het prijskaartje na. Accountants zijn over het algemeen duurder dan boekhouders en administratiekantoren. Om deze reden zullen dus ook 90% van de ondernemers gaan voor een boekhouder boven een accountant. Lees hier meer over De Jager Financieel.

financieel adviseur sneek
Trijnie Veninga

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Administratiekantoor in sneek

Naast de haven in het centrum van Harlingen

Wij zijn trots op wat klanten zeggen

 

“Ik ben erg tevreden over de begeleiding en het actief meedenken. Dit gebeurt zowel op administratief als op fiscaal gebied.”

 

“Ze zijn geïnteresseerd in ons bedrijf en denken goed mee.”

 

“De medewerkers van De Jager zijn aardig en behulpzaam.”

 

“Ze hebben altijd oplossingen voor onze problemen.”

 

“De kwaliteit en met name de snelheid van de loonadministratie is goed.”

 

“Ze zitten er bovenop, ze reageren bijvoorbeeld snel als er contracten aflopen.”

Waar kunnen wij je mee helpen?